Tussenschoolse opvang De Ark
Almere, november 2015
Geachte ouders/verzorgers, graag willen wij ons voorstellen

kinderWORLD is een professionele kinderopvang organisatie en is gestart in Almere Haven met KDV en BSO in oktober 1994. Wij zijn gegroeid van 1 vestiging in Almere Haven tot kinderopvang in geheel Flevoland namelijk; Dronten / Emmeloord / Lelystad en Almere Haven-Stad-Buiten.

Vanaf 26 oktober 2015 zijn wij gestart met de Tussenschoolse opvang bij basisschool de Ark, wij hebben de diensten overgenomen van Brood&Spelen.

Voor u en uw kinderen zal er niet veel veranderen, dezelfde TSO medewerkers zullen de TSO blijven verzorgen en de prijs blijft €2,80 per keer. Wel zullen wij overgaan tot een plaatsingsovereenkomst in plaats van een strippenkaart.

Maakt u gebruik van de TSO en heeft u nog geen plaatsingsovereenkomst van kinderWORLD/de Ark? Geef uw kind(eren) op via onze website www.kinderworld.nl/inschrijfformulier.  Of vraag op school een inschrijfformulier.
Aan de hand van uw inschrijving zullen wij een plaatsingsovereenkomst opstellen en deze per post doen toekomen. U kunt kiezen voor vaste of een flexibele TSO plaatsing.

Kiest u voor een contract met vaste dagen, dan willen wij graag vooraf via de kinderworld@kinderworld.nl of via 06-34114655 weten wanneer uw kind niet aanwezig is.

Kiest u voor een contract met incidentele/flexibele dagen (dit contract kunt u gebruiken wanneer u af en toe overblijf nodig heeft), dan willen wij graag vooraf per e-mail kinderworld@kinderworld.nl of via 06-34114655 weten wanneer uw kind wel aanwezig is.

Wij houden de aan- en afwezigheid van uw kind secuur bij op onze aanwezigheidslijsten. De werkelijk afgenomen TSO dagen zullen worden gefactureerd aan het einde van elke maand. Heeft u vragen aan onze TSO coördinator Kim List?
U kunt haar haar een e-mail sturen via TSO@ark-almere.nl.

Mocht u interesse hebben voor onze KDV, Peuteropvang of BSO? Vooralsnog bieden wij dit niet aan bij de Ark, wel bij onze kinderWORLD locatie aan het Fontanapad 2 in Almere Haven. Voor meer informatie kunt u terecht bij kinderWORLD 036-5464748 of op school.
Kijk ook op onze website www.kinderworld.nl.

Met vriendelijke groeten,

De kinderWORLD groep
www.kinderworld.nl / 036-5464748 / kinderworld@kinderworld.nl